top of page
Bild Petra.jpg

Livet formar oss ofrånkomligen genom motgångar, som antingen kan drabba oss eller lära oss alltefter hur vi själva väljer att se på dem. Med förståelsen för det egna ansvaret, acceptansen för att livet aldrig blir spikrakt och med viljan att förändra vilar min övertygelse tryggt i att vi alla kan nå balans och livskvalitet - oberoende tyngden av vårt bagage.  

PETRA BREDENKAMP

Min resa inom kroppsterapin startade nog i väldigt unga år, men blev mer påtaglig i samband med att min son föddes, svårt sjuk. De 9 åren som vi fick tillsammans har gett mig stor insyn i sjukvården, erfarenhet av hur en ansträngd vardag kan påverka oss och stor förståelse för hur allt vårt yttre och inre faktiskt är sammanlänkat. 

 

Med en krokig rygg kvalificerad för steloperation har jag genom åren också hunnit prova många olika behandlings- och träningsformer, både inom sjukvården och utanför. Efter närmare 12 år av kronisk värk gick jag motvilligt med på det stora ingreppet. Kirurgen gav mig 50% chans till förbättring. Idag är min ryggrad rakare än nånsin, muskulatur och leder följsamma och som största bonus är att jag upplever smärtfrihet - helt utan ingrepp! Räddningen blev en relativt ny metod inom den manuella terapin som såg, behandlade och förändrade mig från insidan och ut istället för tvärtom. Metoden är en av flera som jag idag arbetar med.

bottom of page