top of page

VANLIGA FRÅGOR & PRIS


Observera!
Jag driver idag Fasciakliniken vid S:t Eriksplan.
För att få rätt priser och information -
tryck på bokningskappen.

 

VILKEN BEHANDLING SKA JAG VÄLJA?

Enkelt - jag har bara en. Du behöver alltså bara välja hur länge du vill behandlas och boka in din tid.
 

60 ELLER 90 MINUTER?

Vid ditt första besök rekommenderar jag att boka 90 minuter eftersom vi behöver extra tid för undersökning och samtal. Oavsett om du väljer 60 eller 90 minuter blir själva behandlingstiden kortare första gången.
 

GÖR DET ONT?

Inga tekniker är ryckiga och behandlingen gör inte ont. Beroende på dina besvär och din känslighet kan du däremot känna viss ömhet på spända områden som behandlas. Jag jobbar dock alltid med kroppen (aldrig mot den).

 

HUR GÅR BEHANDLINGEN TILL? 

Behandlingen formas alltid efter din dagsform och i samråd med dig. Jag jobbar brett och har många olika tekniker att tillgå för att kunna möta ditt behov. Du vilar lugnt på en varm bänk med kläderna på eller i underkläder med kroppen täckt under handdukar. 

 

VAD EXAKT GÖR DU?

Jag läggar samman de anatomiska, biomekaniska och neurologiska pusselbitarna som behövs för att hitta orsaken till dina besvär och för att kunna ge dig en så träffsäker behandling som möjligt. Jag behandlar dig som helhet och använder mina händer för att undersöka och behandla, ofta med en maskin som komplement.

VEM KAN BEHANDLAS?

Eftersom jag anpassar både metoder och tekniker efter min klient fungerar behandlingen för alla åldrar. Jag har behandlingserfarenheter vid neuropsykiatriska funktionsvariationer och vid psykisk ohälsa och arbetar då, liksom vid ålderdom, sjukdom och den palliativa vården, med en särskilt lugn metod som ger ett fint stöd i vardagen. 

HUR MÅNGA BEHANDLINGAR BEHÖVS?

Din hälsostatus och dina förväntningar styr antalet behandlingar som blir nödvändiga. Normalt är att vi efter 3 besök kan se hur kroppen har svarat på behandlingen, då vi även gör en avstämning.  

HUR OFTA KAN JAG BEHANDLAS?

Förändringen i dina strukturer sker direkt under behandlingen och fortplantar sig under flera dagar efter ditt besök. För täta besök riskerar att belasta systemet. Ett mellanrum på 7-14 dagar låter både dig och kroppen bearbeta förändringen i lagom takt.

BLIR JAG KVITT MINA BESVÄR?

Det beror på dina grundbesvär och förväntningar. Allt du utsätter din kropp för i vardagen påverkar utfallet av din behandling, därför krävs viljan att förändra och att samarbeta - främst med dig själv. Jag hjälper dig efter bästa förmåga med förutsättningarna att nå dina mål.

KAN JAG NYTTJA MITT FRISKVÅRDBIDRAG OCH KAN DU FAKTURERA?

Ja och ja. Du kan även lösa in bidraget och ha summan innestående. 

PRISER INKL MOMS

60 minuter         950kr     

3 gånger       2 550kr

5 gånger       4 250kr 
 

90 minuter     1 250kr

3 gånger       3 250kr

5 gånger       5 550kr​​

bottom of page