top of page

YOGAMASSAGE / ASSISTERAD STRETCHING

SOM KAN INGÅ I DIN HELKROPPSBEHANDLING

Yogamassage är en djupgående behandlingsteknik som innefattar oljemassage av hud, bindväv och muskler samt assisterad stretching. Behandlingen löser upp spänningar och frigör blockerad energi och stagnerat flöde och hjälper på så sätt kroppen att komma i balans och återskapa sitt naturliga tillstånd av hälsa och vitalitet. Framförallt genom ökad avslappning och flexibilitet som ger förutsättningar för en förbättrad cirkulation i kroppens olika system.  

En behandling sker alltid i din takt och du behöver inte på något sätt känna till eller vara utövare av Yoga för att kunna få den. Som terapeut använder jag vanligtvis mina händer och fötter och kroppsvikt under behandlingen - dock helt beroende på vad som är möjligt för dig. 

 

Stretcharna är den centrala delen av tekniken. Den gör att man kan nå de djupare strukturerna i kroppen och är effektiv i behandlingen av ett specifikt problem. Helhetsperspektivet är en annan central del. Man behandlar alltid hela kroppen och detta ger i sig viktiga positiva effekter som ibland är svåra att förklara. Kroppen är komplicerad och till stora delar fortfarande ett mysterium. Utgångspunkten inom Yogamassage är att behandling av hela kroppen ger de bästa förutsättningarna att skapa läkning och upprätthålla ett tillstånd av hälsa.

Tillsammans arbetar vi med andning, kroppsmedvetenhet och närvaro för att medvetet bemöta och släppa på spänningar och smärta. På så sätt når vi djupare och du ges en mycket kraftfull men också en mjuk behandling. Jag guidar dig genom hela processen.

Eftersom jag skräddarsyr behandlingen och anpassar tryck, hastighet och variant av stretchar helt efter klientens dagsform och förutsättningar kan alla få Yogamassage!

bottom of page